Kolham
0598 397 497
Almelo
0546 866 664

Wie zijn wij

Wij denken in oplossingen.

Sinds het ontstaan in 1982 is het familiebedrijf Wardenburg Beveiliging & Telecom, uit de provincie Groningen, specialist op het gebied van elektronische beveiligings- en telecommunicatiesystemen. Het zijn echter niet de systemen die ons denken bepalen, wij denken in oplossingen. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om moderne en hoogwaardige technologie te vertalen naar de oplossingen die het door u gewenste effect sorteren.

Elk risicoprofiel zijn eigen aanpak.

Onze landelijke gespreide klanten – vaak al vele jaren aan ons bedrijf verbonden – verschillen van elkaar in omvang en corebusiness, maar vooral ook in risicoprofiel. De accenten zijn heel divers. De oplossing die wij na een gedegen inventarisatie aandragen, zal daarom nooit standaard zijn.

Een werkwijze die effect sorteert.

Onze werkwijze is op effect berekend. Op het uitbannen of in ieder geval tot het uiterste beperken van vele verschillende risico’s. Daarom gaan wij veel verder dan enkel het leveren en installeren van apparatuur. Onze dienstverlening begint met advies en ontwerp en ontwikkelt zich tot realisatie, service en onderhoud. Wij staan altijd voor onze klanten klaar; 24- uur per dag, 7 dagen per week.