bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Certificering

Alle (brand)beveiligingssystemen die door de overheid of verzekering verplicht zijn gesteld, dienen aan bepaalde normeringen en voorschriften te voldoen. En als u een installatie laat plaatsen en onderhouden, wilt u wel zeker weten dat dit goed gebeurt. Laat uw installatie dus certificeren: zo heeft u de zekerheid dat uw systeem voldoet aan de gestelde eisen, normen en standaarden.

Omdat uw veiligheid en die van uw cliënten en medewerkers voor Wardenburg Beveiliging & Telecom het allerbelangrijkst is, zijn onze producten en diensten altijd van de hoogste kwaliteit. Onze systemen zijn voorzien van keurmerken en certificaten, en voor onze diensten zetten we altijd vakkundige medewerkers in. Zo voldoen we altijd ruimschoots aan de strenge eisen die in de beveiligingsbranche worden gesteld, en weet u zeker dat u uw veiligheidssystemen door een professioneel en erkend bedrijf laat installeren en onderhouden.

Wardenburg is door het Kiwa NCP erkend als:

  • BORG Beveiligingsbedrijf
  • Branddetectiebedrijf, conform CCV Certificatieschema BMI: Levering brandmeldinstallaties
  • Onderhoudsbedrijf, conform CCV Certificatieschema BMI: Onderhouden brandmeldinstallaties

Een inspectiecertificaat is verplicht voor brandmeldinstallaties

Elke brandmeldinstallatie die een brandmelding rechtstreeks meldt aan de meldkamer van de brandweer (RAC), moet voorzien zijn van een inspectiecertificaat. Dit staat in het Bouwbesluit 2012. Hetzelfde geldt voor een aantal andere situaties. Om zo’n certificaat te krijgen, wordt uw installatie beoordeeld door een onafhankelijke inspecteur. Hij controleert alles wat met de installatie te maken heeft. Bijvoorbeeld of deuren in brandscheidingen volledig sluiten en of de installatie en het BHV-/ontruimingsplan goed op elkaar zijn afgestemd. Naar aanleiding van de inspectie maakt u zo nodig aanpassingen, waarna u een inspectiecertificaat ontvangt.

Wat is de waarde van een inspectiecertificaat?

  • Geeft een breder oordeel over het brandveiligheidsniveau
  • Is verplicht bij brandmeldinstallaties die rechtstreeks verbonden zijn met de meldkamer

 

 

 

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px