bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Over ons

Geschiedenis

Arend Wardenburg, oprichter van Wardenburg, was werkzaam als hoofd elektrotechniek bij Eekels in Hoogezand. Vanuit zijn functie werd hij 'uitgeleend' aan de Noord Nederlandse Scheepswerven (NNS) in Groningen. Na het faillissement van NNS besloot Wardenburg in 1982 een eigen elektrotechnisch bedrijf te beginnen. In eerste instantie voor particulieren en MKB. Na de start vanaf de keukentafel werd de garage ingericht tot kantoor. Later werd het pand van de voormalige Rabobank in Westerbroek gekocht, waar de groei doorzette. In 1998 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham.

In de jaren 90 trad zoon Bert Wardenburg bij zijn vader in het bedrijf. Toen werd de gedurfde keuze gemaakt om te stoppen met elektrotechniek en de focus gelegd op het aanbieden van beveiligingssystemen, namelijk inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Ze zagen goede mogelijkheden in deze markt en de keuze pakt voortreffelijk uit. Dit mede door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en concrete oplossingen te bieden voor zowel de zakelijke- als de woonmarkt, groeide het bedrijf als kool. De groei werd ook medemogelijk gemaakt door een paar overnames die Wardenburg niet kon laten liggen.

In 2008 kwam de mogelijkheid om verder in het land uit te breiden en Boes Beveiliging te Almelo over te nemen, wat tot op heden nog steeds een locatie van Wardenburg Beveiliging & Telecom. En dat was niet de enige bleek later. In 2009 kwam de mogelijkheid om Weeber Beveiliging uit Haren over te nemen en in 2011 Rumkler Beveiliging uit Groningen. Ook dit waren mooie kansen voor Wardenburg om door te groeien in de markt. 

'Inmiddels is Wardenburg een van de grootste 'beveiligingspelers' in Noord-Nederland.'

 

Familiebedrijf

Sinds de oprichting in 1982 is het familiebedrijf Wardenburg Beveiliging & Telecom specialist op het gebied van elektronische beveiligings- en telecommunicatiesystemen. Het zijn echter niet de systemen die ons denken bepalen; wij denken in oplossingen. Deze oplossingen optimaliseren uw veiligheid en communicatie en worden voor u op maat gemaakt. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om moderne en hoogwaardige technologie te vertalen naar oplossingen die het door u gewenste effect realiseren. Wij begrijpen dat beveiliging en communicatie niet uw dagelijks werk is. Daarom adviseren wij u graag.

Onze werkwijze is op effect berekend. Berekend op het uitbannen of het tot het uiterste beperken van alle mogelijke risico's. Daarom gaan wij veel verder dan alleen het leveren en installeren van apparatuur. Onze dienstverlening begint met een (risico)analyse en advisering. Vervolgens bieden wij u een oplossing op maat en dragen we zorg voor service en onderhoud. Wij staan altijd voor u klaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze landelijk gespreide klanten verschillen van elkaar in omvang en corebusiness, maar vooral ook in risicoprofiel. Industrie, onderwijs, overheid, zorg, MKB en particulier; zij verlangen allemaal een eigen aanpak en oplossing. Onze focus ligt op maatwerk.

Bij ons kunt u vertrouwen op uitgebreide en actuele kennis over techniek en regelgeving. Wij beschikken over alle certificeringen en keurmerken. Oplossingen en producten zijn gegarandeerd van het hoogste niveau. Bij de uitvoering hanteren wij de strengste veiligheidsnormen. Naast het hoofdkantoor in Kolham, heeft Wardenburg ook een vestiging in Almelo.

 

 

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo
K.v.K. Enschede 06082259

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px