bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Werken bij

Al meer dan 35 jaar is Wardenburg een familiebedrijf, en daar zijn we trots op. Als specialist in systemen voor elektronische beveiliging en telecommunicatie begrijpen wij dat beveiliging en communicatie niet tot het dagelijks werk van onze klanten behoren. Daar zijn wij immers voor? Daarom willen we dat iedereen die bij ons werkt, op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen en onze klanten goed kan adviseren.

Ga direct naar de vacatures

Bij Wardenburg maak jij het verschil

We werken in een informele en open omgeving aan het succes van onze klanten. Dit doen we met ruim 80 enthousiaste collega’s met een gezonde werkmentaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. De band met je collega’s is hierin een doorslaggevende factor. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals een zomerborrel met BBQ, winterfestijn en personeelsuitjes. Soms nodigen we daar ook de partners en kinderen bij uit.

Certificering, opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Wardenburg heeft altijd veel waarde gehecht aan certificering en opleiding. In onze snel veranderende wereld is het essentieel dat we ons voortdurend ontwikkelen en op de hoogte blijven van de laatste stand van de techniek. We bieden dan ook veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen. Talenten en initiatiefnemers krijgen bij Wardenburg Beveiliging & Telecom volop kansen om door te groeien in hun functie.

Hoofdkantoor Kolham

Ons hoofdkantoor vind je in Kolham. Ruim 30 collega’s werken op 6 verschillende afdelingen in 12 verschillende functies. Van inkoop tot verkoop, van marketing tot service & onderhoud. Samen doen we er alles aan om onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar ook iets extra´s te bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Kolham worden ca. 40 monteurs ingezet op de juiste projecten. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar.

Kantoor Almelo

Naast ons hoofdkantoor hebben we een kantoor in Almelo. Op deze manier kunnen we onze landelijk gespreide klanten nog beter voorzien van goed advies, maatwerk, service & onderhoud. Hier hebben we 4 collega’s op kantoor die ongeveer 10 monteurs aansturen.

Wardenburg kijkt uit naar jouw sollicitatie

Regelmatig zoeken we talentvolle collega’s en hebben we interessante vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij? Voel je je thuis in de techniek en zie jij een technisch probleem als een uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Mail je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Ben je van een uitzendbureau of detacheringsbureau en heb je geschikte kandidaten voor ons? Ook dan staan we open voor contact, bij voorkeur via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px