bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij denken in oplossingen.

Sinds het onstaan in 1982 is het familiebedrijf Wardenburg Beveiliging & Telecom, uit de provincie Groningen, specialist op het gebied van elektronische beveiligings- en telecommunicatiesystemen. Het zijn echter niet de systemen die ons denken bepalen, wij denken in oplossingen. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om moderne en hoogwaardige technologie te vertalen naar de oplossingen die het door u gewenste effect sorteren. 

Elk risicoprofiel zijn eigen aanpak.

Onze landelijke gespreide klanten - vaak al vele jaren aan ons bedrijf verbonden - verschillen van elkaar in omvang en corebusiness, maar vooral ook in risicoprofiel. De accenten zijn heel divers. De oplossing die wij na een gedegen inventarisatie aandragen, zal daarom nooit standaard zijn. 

Een werkwijze die effect sorteert.

Onze werkwijze is op effect berekend. Op het uitbannen of in ieder geval tot het uiterste beperken van vele verschillende risico's. Daarom gaan wij veel verder dan enkel het leveren en installeren van apparatuur. Onze dienstverlening begint met advies en ontwerp en ontwikkelt zich tot realisatie, service en onderhoud. Wij staan altijd voor onze klanten klaar; 24- uur per dag, 7 dagen per week. 

 

 

 

Vacatures

Haal het maximale uit jezelf

Mag je op sollicitatiegesprek komen bij Wardenburg Beveiliging & Telecom? Dan geven wij je graag een paar tips om het maximale uit je gesprek te halen.

Tip 1. Wees jezelf

Tijdens een sollicitatiegesprek wil je het beste van jezelf laten zien, maar het geen auditie voor een toneelstuk. Wij willen graag weten wie je écht bent. Wie ben jij, wat heb je gedaan, waar ben je goed in, wat vind je belangrijk in je werk en wat past bij jou?

Tip 2. Weet waarvoor je solliciteert

Lees de vacature nog eens goed door. Waarom heb jij gesolliciteerd? Ben jij het ideale beeld wat wij zoeken? En wat is dat ideale beeld dan?
Als het goed is, heb je voor je sollicitatiebrief al uitgebreid onderzoek gedaan naar ons bedrijf, dus neem dit nog eens goed door. Waar staat Wardenburg voor, wat doen we allemaal, lees de laatste nieuwsberichten/social media berichten. En met wie heb jij het gesprek? Weet je welke functie hij/zij heeft?

Tip 3. Vragen voorbereiden

Bereid een kort verhaal voor om jezelf te presenteren aan de personen met wie je het gesprek hebt. Ze willen altijd van jezelf horen wie ze voor zich hebben zitten.  Bedenk hierbij wat voor Wardenburg belangrijk is om van je te weten. Verder zijn er altijd een paar standaard vragen die je vast kunt voorbereiden. Wat zijn bijvoorbeeld jouw sterke én zwakke eigenschappen? Wat kun jij Wardenburg brengen? En wil jij nog meer weten over de functie of over Wardenburg? Noteer deze vragen. 

Tip 4. Referentiecheck

Bij Wardenburg checken we regelmatig referenties. Benader alvast een oud leidinggevende en vraag ze toestemming om ze op te geven als referentie.

Tip 5. Kleed je gepast

Kleed je tijdens je sollicitatiegesprek altijd iets netter dan dat je dagelijks als medewerker zou doen. Zo laat je zien dat je je goed wilt presenteren en dat je je best doet voor de functie. Maar kijk ook goed voor welke functie je solliciteert! Want als je solliciteert voor monteur, hoef je van ons niet in een 3-delig pak te komen op je sollicitatie, want dan voelen wij ons underdressed. 

Tip 6. Laatste check

Zet het adres waar je moet zijn in je navigatie. Controleer of er files of wegwerkzaamheden zijn. Zorg uiteraard dat je op tijd bent. Mocht je door onvoorziene omstandigheden te laat zijn of je afspraak willen annuleren/verplaatsen, laat dit ons tijdig weten. Ben je gearriveerd, zet je telefoon op stil of uit. En als er wordt gevraagd of je iets wilt drinken, dan bedoelen we koffie, thee of water (geen fris of een biertje).

 

Veel succes!

Service Onderhoud

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Denk je dat jij dé persoon bent die we zoeken voor één van onze vacatures? Dan maken we graag kennis met je!

Allround monteur

 

KOLHAM

De geschiedenis van Wardenburg

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid sinds 1982

Het jaar 2017 betekent een jaar lang feest voor Wardenburg Beveiliging & Telecom. 35 jaar kwaliteit, service en betrouwbaarheid is iets om stil bij te staan. Directeur Bert Wardenburg vertelt over het ontstaan en de ontwikkeling van het bedrijf, maar kijkt ook naar wat er in de branche gebeurt.

Van 1 naar 80

“Mijn vader, Arend Wardenburg, begon in 1982 met een elektrotechnisch bedrijf. De kernwaarden kwaliteit, service en betrouwbaarheid waren voor hem een vanzelfsprekendheid. Hij was een echte vakspecialist die klanttevredenheid voorop stelde. De groei werd ingezet toen ik een aantal jaren later in het bedrijf stapte. Met mijn commerciële inzicht zag ik kansen en mogelijkheden.”

Regionale samenwerking

“Medio 1994 besloten we te stoppen met elektrotechniek. De focus kwam te liggen op beveiligingssystemen voor brand, inbraak, toegangscontrole, camera’s en telecom. Dat was een ingrijpende stap, en toch bleek het onder andere het startschot te zijn voor een uitstekende regionale samenwerking met diverse installateurs. In deze periode kwam ook mijn broer Erik in het bedrijf.”

Certificering en (bij)scholing

“Wardenburg had als een van de eerste bedrijven in Nederland alle erkenningen op het gebied van inbraakbeveiliging en brandmelddetectie,” vervolgt Wardenburg. “Vanaf het moment dat er voorschriften en regelgeving kwamen, hebben we erop toegezien dat alle medewerkers de benodigde certificaten haalden en up-to-date hielden. En dat doen we nog steeds!”

Toekomstvisie

Als Bert Wardenburg terugkijkt, stelt hij vast dat de markt in de afgelopen 35 jaar volwassen is geworden. En toch zijn de kernwaarden van het bedrijf niet veranderd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn drie waarden die nog steeds door elke medewerker worden uitgedragen.
“Met een organisatie die van 1 naar ca. 80 mensen is gegroeid, is het belangrijk dat we die kernwaarden blijven bewaken en uitdragen. We blijven daar alert op. Wat we in de branche zien gebeuren is dat de techniek intelligenter en innovatiever wordt. Een verschuiving naar draadloze installaties, bijvoorbeeld. Door intelligente systemen zal onze focus verschuiven naar onderhoud op afstand. We zullen ons pro-actiever opstellen en onze klanten waarschuwen vóórdat er een storing optreedt.”

Loyaliteit voor Wardenburg

“Wardenburg is een familiebedrijf,” besluit Bert Wardenburg. “Dat komt tot uitdrukking in een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke binding met het bedrijf. We hebben onze groei kunnen realiseren dankzij de loyaliteit van onze klanten en onze medewerkers. Veel klanten zijn al vanaf het eerste uur bij ons, en daar zijn we trots op. Bovendien markeert 2017 het 25-jarig jubileum van drie medewerkers en hebben we er ruim dertig die al langer dan 12,5 jaar in dienst zijn. Tien van hen zijn al langer dan 20 jaar bij ons. We hebben het aan deze loyaliteit en inzet te danken dat Wardenburg is uitgegroeid tot een prominente speler in de beveiligingsmarkt.”

MVO - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wardenburg Beveiliging & Telecom doet aan MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds meer gestimuleerd door de overheid en heeft daardoor invloed op onze werkomgeving. Wardenburg Beveiliging & Telecom staat open voor verbeteringen en in dat kader hebben we deelgenomen aan het MVO Koploper Project in Groningen. Het door de Provincies en Gemeenten aanbevolen project heeft ons geholpen ons om nog doelgerichter, efficiënter en duurzamer te gaan werken. De deelnemende bedrijven hebben hierin samengewerkt om een positieve impuls te geven aan een gezonde en duurzame economie.

Wardenburg doet mee aan Koploperproject Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom heeft zich aangesloten bij het Koploperproject Groningen, dat in 2015 in navolging van het succes in Friesland van start is gegaan. Inmiddels hebben zich 13 bedrijven en organisaties aangesloten die allemaal het doel hebben hun bedrijfsvoering duurzamer te maken en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wat doen we dan zo verantwoord?

Ons uitgangspunt is om te zorgen voor een positieve impact en een betere leefomgeving, voor nu én later. Daarbij proberen wij een goede balans te vinden tussen mens, milieu en maatschappij; of zoals wij het noemen People, Planet & Profit.

People

 • Veiligheid staat voorop
  We zijn een VCA** gecertificeerd bedrijf met veiligheid op nummer één. Onze monteurs beschikken over een VCA certificaat evenals een hoogwerker certificaat. We zijn ISCO 9001 gecertificeerd en zijn sociaal bewogen. We maken een risico inventarisatie (RIE) voor onze projecten om de risico’s voor onze collega’s te minimaliseren.

 • Werkplekken
  We bieden werkplekken voor medewerkers vanuit de participatiewet, voor Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL), social return en stagiaires voor meerdere opleidingen zoals het Noorderpoort College en het Alfa College.

 • Betrokken medewerkers & gezonde werkmentaliteit
  We werken in een informele en open omgeving aan het succes van onze klanten. Dit doen we met ruim 80 enthousiaste collega’s, waarvan ruim 30 collega’s inmiddels langer dan 12,5 jaar bij Wardenburg Beveiliging & Telecom werken. Er heerst een gezonde werkmentaliteit. En om het gezonde letterlijk aan de kaak te stellen, zorgen wij elke week voor vers fruit voor onze medewerkers. Daarnaast is de personeelsvereniging actief met uitjes te organiseren, waarvan vaak sport en cultuur naar voren komen.

Planet

De milieubarometer vertaalt onze milieugegevens in heldere grafieken en een CO2-footprint. Hierdoor zijn wij in staat om onze prioriteiten te stellen en maatregelen te nemen die onze milieuprestaties verbeteren.

 • CO2 reductie
  We streven ernaar om ons wagenpark te verduurzamen. Bij de keuze voor nieuwe auto’s voor onze monteurs, nemen we de keuze van elektrische motoren mee. We koppelen het brandstofverbruik aan de berijders. Door deze koppeling en de feedback, wordt de berijder bewust van zijn/haar rijgedrag. We wijzen we hen ook op het regelmatig controleren van de bandenspanning leidt tot een lager brandstofverbruik.

 • Gescheiden afval
  Iets waar we in Nederland al goed mee bezig zijn, is het scheiden van afval. Afval heeft waarde voor ons en levert ook wat op. Daarom hebben we met een afvalverwerkingsbedrijf afspraken gemaakt over ons afval. We scheiden de volgende materialen: accu’s/batterijen, papier, kunststoffen, ijzer, elektronica, kabel, lampen, toners en plastic. Daarnaast voeren wij de oude ionisatie rookmelders separaat af naar een gespecialiseerd bedrijf. En onze oude mobiele telefoons sturen wij naar stichting AAP.

 • Digitale organisatie
  Wij streven ernaar om onze communicatie zoveel mogelijk telefonisch en digitaal te doen. We factureren digitaal, onze monteurs werken met een mobiele digitale werkbon, we digitaliseren alle documenten en tekening en werken met een digitaal logboek voor onze klanten. Dit bespaart enorm veel papier (met Ecolabel).

Profit

MVO in het algemeen levert al winst op, zo ook de invullingen die wij hiervoor bij de andere 2 P’s hebben beschreven. Ook gaat winst over trots en vertrouwen, betrokkenheid, innovatie, kwaliteit, samenwerkingsverbanden en klantenbinding. En zo zetten wij MVO ook in.

 

 

Meer artikelen...

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px