Kolham   0598 397 497 | Almelo   0546 866 664 |  24/7 service

Nieuwsbrieven

Wardenburg pand

Nieuwsbrief juni 2017

We hebben bij Wardenburg Beveiliging & Telecom iets te vieren: we bestaan dit jaar maar liefst 35 jaar. In deze nieuwsbrief staan we niet alleen stil bij het ontstaan en de ontwikkeling van ons bedrijf, maar kijken we ook naar wat er in de branche gebeurt en welke recente producten en mogelijkheden er zijn. We horen graag uw mening! Bel ons op het bekende nummer 0598 397 497 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

35 jaar kwaliteit, service en betrouwbaarheid

Van 1 naar 80

Oprichter Arend Wardenburg begon in 1982 met een elektrotechnisch bedrijf. De kernwaarden kwaliteit, service en betrouwbaarheid waren voor Wardenburg vanzelfsprekend. Hij was een echte vakspecialist die klanttevredenheid voorop stelde. De groei werd ingezet toen Bert Wardenburg een aantal jaren later in het bedrijf stapte. Met zijn commerciële inzicht zag hij allerlei kansen en mogelijkheden.

Regionale samenwerking

Medio 1994 zette Wardenburg een ingrijpende stap door te stoppen met elektrotechniek en de focus te leggen op beveiligingssystemen voor brand, inbraak, toegangscontrole, camera’s en telecom. Dat bleek onder andere het startschot voor een uitstekende regionale samenwerking met diverse installateurs. In deze periode kwam ook Erik Wardenburg in het bedrijf.

Certificering en (bij)scholing

Wardenburg had als een van de eerste bedrijven in Nederland alle erkenningen op het gebied van inbraakbeveiliging en brandmelddetectie. Vanaf het moment dat er voorschriften en regelgeving kwamen, hebben we erop toegezien dat alle medewerkers de benodigde certificaten haalden en up-to-date hielden. En dat doen we nog steeds!

Toekomstvisie

De markt is in de afgelopen 35 jaar volwassen geworden. De kernwaarden van Wardenburg zijn nog steeds kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Met een organisatie die van 1 naar ca. 80 mensen is gegroeid, is het belangrijk dat we die kernwaarden blijven bewaken en uitdragen. We blijven daar alert op. Wat we in de branche zien gebeuren is dat de techniek intelligenter en innovatiever wordt. Een verschuiving naar draadloze installaties, bijvoorbeeld. Door intelligente systemen zal onze focus verschuiven naar onderhoud op afstand. We zullen ons pro-actiever opstellen en onze klanten waarschuwen vóórdat er een storing optreedt.

Loyaliteit voor Wardenburg

Wardenburg is een familiebedrijf. Dat komt tot uitdrukking in een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke binding met het bedrijf. We hebben onze groei kunnen realiseren dankzij de loyaliteit van onze klanten en onze medewerkers. Veel klanten zijn al vanaf het eerste uur bij ons, en daar zijn we trots op. Bovendien vieren we in dit jubileumjaar het 25-jarig jubileum van drie medewerkers en hebben we er ruim dertig die al langer dan 12,5 jaar in dienst zijn. Tien van hen zijn al langer dan 20 jaar bij ons. We hebben het aan deze loyaliteit en inzet te danken dat Wardenburg is uitgegroeid tot een prominente speler in de beveiligingsmarkt.


Telepage NEN kit: snel ontruimen zonder paniek

NenkitAls er brand uitbreekt of een andere noodsituatie ontstaat, is een snelle, ordelijke ontruiming van levensbelang; met name in zorginstellingen en gesloten instellingen, waar extra hulp nodig is bij de ontruiming. Daarom is er de draadloze stilalarminstallatie NEN kit van Telepage. Een selecte groep medewerkers wordt via een speciale pager gewaarschuwd. Zij kunnen de ontruiming direct in gang zetten, zonder dat er paniek uitbreekt. De uitgebreide NEN kit kan functioneren als back-up van uw reguliere oproepsysteem en voldoet aan de laatste NEN 2575 norm. Nieuw is dat uw BHV-ers de pagerfunctie van de Telepage NEN kit op een speciale smartphone kunnen krijgen, en dus de aparte pieper niet meer nodig hebben.

Nadere info vindt u hier.


 

Handige G4S alarmcentrale app

G4s appBent u via Wardenburg aangesloten op een G4S alarmcentrale? Dan is er nu een handige app. Met de G4S-app heeft u vanaf uw smartphone vele beheermogelijkheden voor al uw locaties die zijn aangesloten op de G4S alarmcentrale. De grootste voordelen van deze app zijn dat u de status van uw alarmsysteem kunt opvragen en dat u een pushbericht kunt krijgen als er een alarm is. Bovendien heeft u een helder overzicht en kunt u locaties aan- en afmelden, contacten beheren en de belvolgorde aanpassen. Meer weten?


Wardenburg maakt uw beveiligingslogboek digitaal

Beveiligingslogboek logo FCIn elk gebouw moet een logboek aanwezig zijn waarin alle informatie over het functioneren en onderhoud van de aanwezige veiligheidssystemen wordt bijgehouden. Zo moet er altijd een notitie worden opgenomen als er een monteur is geweest voor systeemonderhoud, ook als er niets bijzonders te melden viel. In de praktijk blijkt dat het bijhouden van het logboek niet de hoogste prioriteit heeft of zelfs helemaal niet gebeurt. Dat gaan we makkelijker maken! Wij kunnen het beveiligingslogboek voor u omzetten in een digitale versie en dit document in een digitale bibliotheek zetten. Alleen u kunt erbij met uw eigen inlogcode. Als u wilt, kunnen wij voortaan het logboek voor u bijhouden. U kunt bij een eventuele controle gemakkelijk aantonen dat uw beveiligingslogboek keurig up-to-date is. Interesse? 

 


'Als u iets gedaan wilt krijgen, geef de klus dan aan iemand die het druk heeft.'

Scott Parker


 

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo
K.v.K. Enschede 06082259

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  Veritas 196x130px V2

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px

Volg ons