bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Wardenburg 2de plaats Bedrijfszeilen 2017

28 september 2017

Op 27 september jl. vond de finale van het Bedrijfszeilen Zuidlaardermeer plaats. 

De competitie van het Bedrijfszeilen bestaat uit 4 wedstrijddagen en 1 finale dag. Per wedstrijddag worden er 3 manches gezeild, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Per manche krijgen ze punten en zo wordt de uiteindelijke score bepaald. Na de zeilwedstrijd is er tijd voor een borrel en staat er een buffet voor de deelnemers klaar. Kortom; alle ingrediënten voor een gezellige zeilmiddag.

Er doen altijd 8 boten mee en je zou dan zeggen ook 8 bedrijven. Maar het is ook mogelijk om een boot te delen. Dit jaar deden er dan ook 10 bedrijven mee, namelijk ASBR, Holthausen/Kroeze Constructies, Dekker-Struik, RABO, Draad Advocaten, SW, Waarborg/ALG en Wardenburg Beveiliging & Telecom. Het zeilen vindt plaats op het Zuidlaardermeer in samenwerking met Zeilschool Zuidlaardermeer

'Zeilen is net als ondernemen. Vaar je eigen wedstrijd, vaar achter niemand aan en denk na over elke zet die je maakt. Bepaal ver van te voren je strategie en denk altijd vooruit.'

 

Het is altijd maar weer afwachten of het weer mee zit op de vastgestelde wedstrijddata, maar dit jaar was het ideaal. Alleen in de eerste wedstrijd was de wind ver te zoeken, maar de overige dagen was het perfect zeilweer! En dan is het de kunst aan de deelnemers om te zorgen dat ze een goed resultaat neerzetten. Bovenstaande quote is makkelijker gezegd, dan gedaan. Bij Wardenburg lukte het aardig en eindigde steeds in de top 3. Een goede start positie voor de finale dus!

Tijdens de finale wordt er net even anders gezeild dan de wedstrijddagen. Iedereen die heeft meegezeild is uitgenodigd, waardoor er dus meer deelnemers aanwezig zijn. Daarnaast mag je in elke boot meezeilen, niet alleen in de boot van het bedrijf waardoor je bent uitgenodigd. En ja, je zou dan als deelnemer de uitslag kunnen beïnvloeden om in de boot van de koploper slecht te gaan zeilen, maar gelukkig hangt er een goede sfeer tussen de bedrijven en is het alleen maar gezelligheid. En over gezelligheid gesproken, op de finale dag is er ook een feestboot aanwezig voor degenen die op dat moment niet aan het zeilen zijn. En uiteraard een ideale plaats voor een prijsuitreiking!

Uitslag

De uitslagen staan nog niet op de website van het bedrijfzeilen, maar we kunnen wel verklappen dat wij als tweede zijn geëindigd! De laatste manche heeft ons de das om gedaan en daardoor kwamen we net 1 puntje te weinig. Draad Advocaten is de terechte winnaar van deze competitie. Gedurende de gehele competitie hebben zij zeer goede zeilprestaties geleverd. Gefeliciteerd!

En wat ons betreft: tot volgend jaar!

 

Nieuwsgierig naar de wedstrijdstand en foto's? Houdt de website van Bedrijfszeilen Zuidlaardermeer in de gaten.

 

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo
K.v.K. Enschede 06082259

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px