bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Woonhuisbeveiliging steeds belangrijker

24 oktober 2016

Het beveiligen van een woonhuis wordt steeds belangrijker.

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan privacy en inbraakbeveiliging. Dit zijn twee onderwerpen die veel met elkaar te maken hebben, maar waar we vaak niet bewust van zijn. 
Helaas komt woninginbraak regelmatig voor en dit kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. 
U kunt zelf al met verschillende maatregelen ervoor zorgen dat het inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit, dus hoe meer moeite ze moeten doen, hoe groter de kans dat ze het opgeven of niet eens proberen. 

Het bewust zijn van uw privacy en mogelijkheden van inbraakbeveiliging wordt op via diverse kanalen steeds meer behandeld. NPO 3 heeft het thema Privacy afgelopen week behandeld in verschillende programma's, op 28 oktober a.s. is er een actie '1 Dag Niet' (geen inbraken), bij woonprogramma's zoals VT Wonen worden camerabewakingsmogelijkheden getoond en wij stonden afgelopen weekend bij Vesta Woonforum in Groningen om gratis advies te geven en de mogelijkheden van woonhuisbeveiliging te laten zien.

Want weet u dat u uw huissleutels niet op social media moet zetten, omdat ze anders nagemaakt kunnen worden? Wat kost eigenlijk het beveiligen van uw woning? En waar moet u opletten als u zoiets aanschaft? Weet u dat u de fabrieksinstellingen moet veranderen van uw camerasysteem, omdat anders alles te vinden is op internet?

Wees bewust hoe u social media gebruikt, zorg tijdens vakanties dat uw buren op de hoogte zijn, laat uw deur niet open als u om boodschappen gaat en nog meer van deze tips zijn al een goed begin. Daarnaast zijn er diverse manieren om uw huis te beveiligen, van heel uitgebreid tot slechts 1 product. Wat voor u geschikt is en wat u weer een veilig gevoel geeft in uw eigen woning.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px