bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Jubileumeditie Promotiedagen Noord-Nederland

10 oktober 2016

Dit jaar is er een jubileumeditie van de Promotiedagen Noord-Nederland.

De jubileumeditie van de beurs gaat van start met niemand minder dan gastspreker Jort Kelder. Hij is een van de weinige, zoniet de enige presentator, die zo vilein en innemend tegelijk is. Misschien omdat hij voor zichzelf nog het meest streng is. Het resultaat is een integere, scherpe, snelle, kritische, eerlijke en buitengewoon aardige host, die bovendien goed geïnformeerd is.

Op 8 november, de eerste dag van de Promotiedagen, vinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen plaats. Wordt het Trump of wordt het Clinton? Journalist Amerikakenner Max Westerman komt op woensdagochtend 9 november de uitslag en de gevolgen voor Nederland te bespreken tijdens een speciale editie van Business-Wise. Max was ruim 15 jaar Amerikacorrespondent voor het RTL nieuws en heeft verschillende boeken en programma’s over Amerika op zijn naam staan.

Met een blik naar de toekomst organiseren gemeenten en ondernemers uit Hoogezand-Sappemeer-Slochteren-Menterwolde tijdens de komende Promotiedagen het plein Midden-Groningen i.o. De Gemeenten werken al langer samen op de beurs en sinds enkele jaren werd de switch gemaakt van een ‘straat’ naar een sfeervol ‘plein’. De vaste A-locatie bevindt zich in de hal van binnenkomst, de Middenhal. Wardenburg Beveiliging & Telecom zal uiteraard ook hier weer aanwezig. 

Er is veel nieuws op het plein, met het meest in het oog springend, de nieuwe bar en loungehoek (foto). Alleen pleindeelnemers kunnen hier gebruik van maken, als uitbreiding van de stand. Nieuw is ook de stand ‘Smaakvol Midden-Groningen’ waar een viertal aansprekende horeca-ondernemers de bezoekers zullen verrassen met hun kookkunsten en culinaire producten. De deelnemers zijn: Italia in Olanda, De Amshoff, Roeg Natuurvlees en Van der Valk Zuidbroek. De ‘geurbeleving’ zal veel bezoekers naar het plein trekken!


Kom je ook?

Kortom; weer veel te beleven die 2 dagen en wij staan er weer met veel plezier! Heb je ook zin om te komen? Klik op onderstaande knop voor een toegangskaart.

banner

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo
K.v.K. Enschede 06082259

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px