bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

SBG samenwerking met ingang van 2019 verlengd

partnership

Ook de komende vijf jaar beveiligt Securitas vanuit het Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop de panden en eigendommen van de zakelijke en particuliere klanten van SBG.

SBGafbeelding

Bert Wardenburg en Marc van Lier tekenden namens respectievelijk SBG en Securitas op 4 januari de vijfjarige overeenkomst voor beveiligingsdiensten op afstand. Deelnemende SBG-partners zijn Wardenburg Beveiliging en Telecom, Progroup Beveiliging en Telecom, PBT Beveiliging en Telecom, Platvoet Beveiligingssystemen en HTR Security Systems.

Beveiligingsbedrijven

Security Business Group is een overkoepelend orgaan van samenwerkende beveiligingsbedrijven. Het doel van SBG is om vanuit een geborgd hoogwaardig kwaliteitsniveau op het gebied van producten en diensten een aansprekende partner te zijn voor landelijk opererende klanten en business partners. Met een breed en diep portfolio waarin diverse specialisaties zijn verweven is SBG in staat om onderscheidend en concurrerend te zijn.

Groei en innovatie

Bert Wardenburg, directeur-eigenaar van Wardenburg Beveiliging en Telecom kijkt uit naar het hernieuwde partnerschap: ‘Met de verlenging van de samenwerking zetten we onze jarenlange en succesvolle samenwerking voort, waarbij groei en innovatie centraal staan. Klanten van SBG blijven gegarandeerd van een breed scala aan diensten op afstand, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.’

Securitas Operations Center

Securitas zal vanuit haar vernieuwde Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop de zakelijke en particuliere klanten van SBG voornamelijk op afstand beveiligen. Binnen het SOC zijn de Particuliere Alarm Centrale, het Video Monitoring Center, de High Security Room, de dispatch afdeling voor Securitas Mobile en het Inbound Call Center gevestigd. Deze vestiging is eind 2017 volledig gemoderniseerd en nieuwe ICT-oplossingen zijn geïmplementeerd.

https://nieuws.securitas.nl/samenwerking-sbg-en-securitas-verlengd/

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px