Kolham
0598 397 497
Almelo
0546 866 664

Maatregelen in verband met het Coronavirus

11 maart 2020

 

Naar aanleiding van de maatregelen van 15 maart jl. hebben wij de volgende extra maatregelen doorgevoerd om het coronavirus zoveel mogelijk te beperken:

  • Wij hebben onze medewerkers geïnstrueerd over de gevaren van eventuele besmetting, het voorkomen daarvan en de verantwoordelijkheden die wij hebben richting elkaar en onze klanten
  • Wij hebben expliciet afgestemd met onze medewerkers dat zij bij mogelijke klachten niet naar klantlocaties gaan en thuis blijven.
  • Onze adviseurs en overige kantoormedewerkers die niet ziek zijn werken zoveel mogelijk vanuit huis en zullen hun afspraken zoveel mogelijk telefonisch laten plaatsvinden
  • Onze monteurs werken vanuit huis en het contact met kantoor is geminimaliseerd
  • Er vinden geen gezamenlijk lunches, opleidingen en overige bijeenkomsten plaats
  • Onze monteurs vragen u misschien vaker naar de mogelijkheid om handen te wassen
  • Bij aankomst en vertrek geven onze medewerkers u geen hand en houd men afstand. Dat is niet omdat we dat niet willen, maar als hygiënemaatregel

Wij verzoeken onze klanten ook de benodigde maatregelen te nemen waarbij ook de gezondheid van onze medewerkers in acht wordt genomen en mocht er sprake zijn van een besmetting ons hiervan direct op de hoogte te stellen.

Onderhoudsafspraken

Alle geplande afspraken worden zoveel mogelijk uitgevoerd. Wilt u dit niet dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken via wbcorona@wardenburg.nl.

Daarnaast geldt dat onze monteur ter plaatse mag bepalen of de situatie dusdanig is dat hij de werkplek veilig kan betreden. Ziet hij dat er personen zijn met ziekteverschijnselen dan zal op een later tijdstip een afspraak worden gepland.

Storingen

Wanneer u een storing bij ons meldt, vragen wij vooraf naar de urgentie van de storing en zal getracht worden deze zoveel mogelijk op afstand op te lossen. Indien wij wel ter plaatse dienen te komen verzoeken wij u om de benodigde maatregelen te nemen waarbij de gezondheid van onze medewerkers in acht wordt genomen.

Heeft u vragen en/of aanvullende richtlijnen dan kunt u contact met ons opnemen (mail: wbcorona@wardenburg.nl) zodat wij deze richtlijnen kenbaar kunnen maken naar onze medewerkers.

Wij rekenen op uw begrip.