Kolham
0598 397 497
Almelo
0546 866 664

Klaar voor nieuwe wetgeving AVG?

24 april 2018

Het doel van deze wet is het aanscherpen van de privacyrechten van personen. Met ingang van de AVG moet je kunnen aantonen dat je maatregelen hebt genomen om persoonsgegevens zo veilig mogelijk te houden. Door hier nu aandacht aan te besteden minimaliseer je meteen het risico op datalekken en cyberaanvallen.

Mobile Device Management, uw informatie veilig bij verlies of diefstal

Als u of een van uw werknemers zijn mobiele telefoon kwijtraakt door verlies of diefstal, is uw bedrijfsinformatie veilig door ons smartphonebeheer. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat die data sterk is beveiligd. Mobile Device Management-oplossingen bieden hier antwoord op. Mobile Device Management beheert en beveiligt eenvoudig alle apparaten binnen uw organisatie. Op deze manier kunnen uw medewerkers altijd en overal in het systeem om informatie in te zien, te bewerken en te delen, maar is uw gevoelige bedrijfsinformatie toch beschermd als die apparaten onverhoopt in verkeerde handen vallen.

Mobile Device Management kan apparaten van Apple, Android en Windows allemaal beschermen. Ook als u geen klant van Yes Telecom bent, kunt u gebruik maken van hun Device Management oplossing. Meer informatie over Yes Device Management vind u hier.