bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Toegangscontrole

 

In een druk bedrijf is het een komen en gaan van medewerkers, klanten en leveranciers. En u wilt graag zeker weten dat er alleen mensen binnenkomen die ook daadwerkelijk iets bij u te zoeken hebben. Met toegangscontrole van Wardenburg Beveiliging & Telecom zorgt u ervoor dat ongewenste personen buiten de deur blijven. Bovendien kan het systeem dienen als een efficiënte manier om de aanwezigheid van medewerkers te registreren. Zo gaan veiligheid en werkurenregistratie hand in hand.

Sleutelhangers, cards…

U kiest zelf hoe u wilt dat uw medewerkers toegang krijgen. Bijvoorbeeld door een sleutelhanger die uw medewerkers voor een lezer moeten houden om een deur te openen. Of een gepersonaliseerde proximitycard, die vanaf een halve meter afstand al door een lezer te lezen zijn. Ook een multifunctionele card is een optie. In overleg met u kan Wardenburg verschillende functies en mogelijkheden aan zo’n card toewijzen, zoals een betaalfunctie voor koffie en printfaciliteiten of het openen van verschillende ruimten uw bedrijfspand, afhankelijk van de bevoegdheden van elke afzonderlijke medewerker.

Manage zelf uw toegangssysteem

Uw medewerkers en klanten komen nu dus binnen met hun eigen sleutelhanger of card. Dan is het wel zo handig dat u die cards zelf kunt beheren. De Online Card Management Service van Wardenburg maakt dat heel eenvoudig. Zo kunt u zelf via internet toezicht houden op ID-badges, toegangspassen en klantenkaarten. Gegevens en foto’s invoeren of bestellingen plaatsen doet u in een handomdraai. De kaarten worden professioneel en in kleur gedrukt. Dankzij deze service kan Wardenburg Beveiliging & Telecom alle gangbare kaarttypes als Mifare®, HID, Legic®, EM4102 proximity, Magstipe en Nedap verwerken.

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px