bij storing Kolham   088 1500 555 | Almelo  088 1500 556 

Particulier

Woninginbraak is een doffe ellende. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten, ze hebben uw dierbare spullen meegenomen en misschien hebben ze ook wel een puinhoop achtergelaten.

Er is steeds meer aandacht voor inbraakbeveiliging. Met een aantal eenvoudige handgrepen kunt u er zelf al veel aan doen om inbraak te voorkomen. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit, dus hoe meer moeite ze moeten doen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. We hebben een paar tips voor inbraakpreventie voor u!

Wat is inbraakbeveiliging u waard?

Veel mensen gaan ervan uit dat de aanschaf van een alarmsysteem of inbraakalarm duur is. Ze nemen niet eens de moeite om te informeren naar de mogelijkheden. Pas nadat er bij hen is ingebroken, en nadat ze hebben kennisgemaakt met het gevoel van onveiligheid dat daarbij hoort, beseffen ze wat het hun waard is om hun huis, familie en bezittingen tegen inbraak te beveiligen. Als u slim bent, wacht u niet totdat het u overkomt.

Maak meteen een afspraak

Mogelijkheden voor woonhuisbeveiliging

Woonhuisbeveiliging Osec

 

Wardenburg Beveiliging & Telecom biedt een breed scala van draadloze beveiligingscomponenten. Behalve betrouwbaar zijn ze eenvoudig in het gebruik. Schakel stopcontacten in en uit met een handige bijbehorende app, stel het systeem zo in dat de verlichting automatisch aan gaat bij alarm (voor het schrikeffect) of regel de detectie van waterlekkage in de keuken of wasruimte. De VERSA IP centrale is de enige oplossing in de markt die meerdere unieke eigenschappen kan combineren. Tot nu toe waren daar meerdere apparaten voor nodig.

Advies op maat

U kunt drie soorten maatregelen nemen om uw woonhuis tegen inbraak te beveiligen:

  • organisatorische maatregelen - bijvoorbeeld lichtsensors rondom het huis
  • bouwkundige maatregelen – denk aan hang- en sluitwerk
  • elektronische maatregelen – zoals inbraakcentrale en luidalarm

Wardenburg Beveiliging & Telecom is een specialist in inbraakbeveiliging voor woonhuizen. Wij adviseren u graag over alle soorten maatregelen en de mogelijkheden voor uw specifieke woonsituatie. We bekijken samen met u welke oplossingen geschikt zijn.

Certificaten

Eist uw verzekeringsmaatschappij dat u beveiliging aanschaft? Dan wil de maatschappij ook een opleveringsbewijs of certificaat zien, om er zeker van te zijn dat de beveiliging aan de voorschriften voldoet. Wardenburg kan de juiste documentatie voor u verzorgen.

Kolham, Groningen

Wardenburg Beveiliging & Telecom
W.A. Scholtenlaan 21
9615 TG Kolham
K.v.K. Groningen 02323505

0598 397 497

info@wardenburg.nl

Almelo, Overijssel

Wardenburg Beveiliging & Telecom
Aadijk 37
7602 PP Almelo

0546 866 664

almelo@wardenburg.nl

Nieuws

Certificering

Unetovni zw 300px  

ccv BORG 170px CCV BMI 2 68x130pxCCV BMI 64x130px