Kolham
0598 397 497
Almelo
0546 866 664

Aanleg glasvezelnetwerk DELTA Sappemeer en Zuidbroek!

9 maart 2023

Ondernemers op de bedrijventerreinen in Sappemeer en Zuidbroek kiezen voor glasvezel van DELTA Netwerk! Na succesvolle campagne wordt gestart met de aanleg.
De afgelopen maanden heeft DELTA Netwerk geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Sappemeer en Zuidbroek. Het initiatief is enthousiast ontvangen en het aantal benodigde aanmeldingen is ruimschoots behaald. Daardoor profiteert iedereen op de bedrijventerreinen Sappemeer Oost en Sappemeer Oost/Oud te Sappemeer en bedrijventerrein De Gouden Driehoek in Zuidbroek binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

Lokale samenwerking
Dankzij het enthousiasme van de ondernemers, bewoners en de inzet van lokale en regionale telecomaanbieders kan DELTA Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met deze lokale partijen kenmerkt de werkwijze van DELTA Netwerk.

Aanleg
De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk worden opgestart. Alle betrokken partijen ontvangen binnenkort meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer informatie en aanmelden
Ondernemers maar ook bewoners op deze bedrijventerreinen kunnen zich nog steeds aanmelden voor glasvezelinternet door een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende telecomaanbieders. Er is keuze uit verschillende lokale en landelijke telecomaanbieders.